İYİ Parti Afşin Belediye Başkanı Adayı Adem Yıldız, Afşin'i kültür ve turizm ilçesi haline dönüştüreceklerini söyledi.

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için çalışmalarını aralıksız olarak devam ettiren İYİ Parti Afşin Belediye Başkanı Adayı Yıldız, ilçenin turizm ve kültür zenginliğini ön plana çıkartacak projeleri hayata geçirmek istediklerini belirtti.

Afşin'in turizm kaynaklarını sonuna kadar kullanmak için projeler hazırladıklarını söyleyen Yıldız, "Afşin'i doğa sporları ile sosyal ve kültürel etkinliklerin de yapıldığı bir turistik merkeze dönüştüreceğiz. Şehrin yanı başında yerli ve yabancı turistler sosyal, kültürel faaliyetlerini ve doğa sporlarını yapabilecek. İlçemiz sınırları içerisindeki Hurman Çayı'nda Marabuz, Kerevin, Söğütderesi ve Tanır bölgelerimizde rafting sporu düzenlenecek. Dağ yürüyüşü, dağcılık sporu, kamp ve doğa gezisi turları düzenlenecek." dedi.

Kültür hizmetlerinin ön planda olduğu belediyecilik anlayışı ile Afşin'e hizmet etmek istediklerini dile getiren Yıldız, şunları söyledi:

"Kültür Merkezi kapsamında tiyatro ve sinema gösterilerine yer verilecek. Kültür merkezi çok amaçlı kullanıma açılarak bünyesinde piyano, gitar, saz gibi müzik aletleri için kurs açılacak. Ayrıca en az 500 üniversite öğrencimize burs imkanı sağlayacağız. Bunun dışında belediye içerisinde sosyal yardım müdürlüğü kurarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım yapmak istiyoruz. İlçemiz için Her kesimle bir araya gelerek sokak sokak Afşin'in bütün ihtiyaçlarını tespit ediyoruz. İnşallah Afşin'de istişare kültürünü yerleştireceğiz. Herkesin görüşüne saygı duyarak, onların önerilerine açık olarak Afşin'in gelişmesi, kalkınması ve yaşam standardının yükselmesi adına elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Tüm hemşerilerimizden 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için önce dua sonra destek istiyoruz."

Editör: Haber Merkezi