Afşin, Yıldızdoğan Konserinde Buluştu

Afşin Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Mehmet Fatih Güven tarafından Nevruz Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde sahne alan ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, Afşinli hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı.

AK Parti ve MHP İlçe Teşkilatının işbirliğiyle Ergün Ertekin Çim Güreş Sahasında düzenlenen konserlerde Afşinliler Mustafa Yıldızdoğan şarkıları ile coştu. Binlerce Afşinlinin katıldığı konserde Yıldızdoğan, en sevilen parçalarını hayranları için seslendirdi.

Konser öncesi konuşma yapan Afşin Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Mehmet Fatih Güven, "Akkurt yürekli Afşinliler, Bozkurt yürekli Afşinliler 5 yıl önce meşakkatli bir yola başladık. Benim hizmet etmekten onur duyduğum Afşin'de 85 bin bozkurt yürekli, ak yürekli insan vardı. Onlardan aldığımız güçle kimseye aldırmadan bugünlere kadar geldik." dedi.

5 yıllık hizmet süresince Afşin'e yaptığı hizmetlere değinen Güven, "İlk olarak bölgenin en büyük asfalt plentini, beton elamanları fabrikamızı kurduk ve bismillah diyerek hizmetlerimize başladık. Rabbimize şükürler olsun geldiğimiz süreçte en çok nitelikli yeşil alan üreten belediye olduk. Sosyal tesis alanında en fazla tesis açan belediye olduk. Engelliler, hanımlar, emekliler, kültür merkezimizi kurduk. Afşin'in en önemli sorunlarının başında gelen pazar sorununu hallettik ve kapalı semt pazarımızı açtık. Bunların dışında güneş enerjisi santralimizi kurarak Afşin Belediyesine 20 yıl düzenli gelir getirmesini sağladık. Birçok hizmet yaptık. İnşallah birçok yeni hizmetin Afşin'e gelmesine vesile olacağız" açıklamasında bulundu.

- "İlin ilk yeşil etiketli belediye hizmet binasını Afşin'e yapacağız"

31 Mart'ın ardından yapacağı projelerin bazılarını açıklayan Güven, şunları söyledi:

"İnşallah Afşin'e birçok hizmet daha yapacağız. Bizler daha yolun başındayız. Yeni dönemde inşallah Afşin yeşil etiketli yeni belediye hizmet binasına kavuşacak. Çevreye duyarlı, kendi enerjisini üreten, kendi sulama ihtiyacını karşılayan ilk binayı ilimizde biz açacağız. Yeni kent meydanı, müzeler, kültürel tesisler ve bilgi evleri inşa edeceğiz. Hizmetlerin hepsi yapılır ama asıl mesele beka meselesi, bayrak meselesi, millet meselesi, devlet meselesi. Birileri bunları ısrarla anlamak istemiyor. Devletimiz binanın üzerindeki çatı gibidir. O çatı olmazsa o bina ayakta duramaz. Bizim devletimiz güçlü olmak zorunda, milletimiz güçlü olmak zorunda. Bin yıldır üstlendiği İslam'ın hizmetlisi görevini inşallah bu devlet, bu millet yeniden üstlenecek. Bunları hak etmek için emin adımlarla yürüyoruz. Devletimiz güçleniyor. Bu gücü pekiştirmek, sağlamlaştırmak için 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde sandıktan güçlü çıkmamız gerekiyor."

Daha sonra konuşma yapan Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Hayrettin Güngör ise, " 31 Mart'ta Kahramanmaraş'ın ve ilçelerin sorumluluğunu bizlere verirseniz yapılan hizmetlerin üzerine yenilerini eklemek için huzurlarınızdayız. Şuana kadar Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe Belediye Başkanımız Fatih Güven ile gerçekten önemli hizmetler yaptı. Yine Bakanımız Mahir Ünal'ın destekleriyle çok ciddi hükümet yatırımları yapıldı. Sizler hükümete güvendiniz, bizlere güvendiniz. İnşallah bundan sonraki süreçte de büyükşehir ve ilçe uyumuyla Afşin'e daha fazlasını yapmak istiyoruz. Aynı zamanda hükümetimizle de en üst düzeyde uyum sağlayarak bu yatırımları katlamak istiyoruz" diye konuştu.

Cumhur İttifakının dik bir duruşu temsil ettiğini ve ittifakın önemine değinen MHP MYK Üyesi Erdem Karakoç ise, " Cumhur ittifakı, firavunların oyunlarını bozan Hz. Musa'nın asası gibi dimdik bir duruşu temsil ediyor. Ülkemiz bir bela ile karşı karşıya kaldığı zaman o duruşumuzla bütün hesapları tersine çeviriyoruz. Biz dün Başbuğ Alpaslan Türkeş'in aynısını yapıyoruz. Türkiye üzerine kurulan hesapları bozacak şekilde hareket ediyoruz. 1991 yılında nasıl Refah Partisi dediysek, gidip Refah Partisine oylarımızı verdiysek, Türkiye üzerine oynanan oyunları bozmuşsak bugün 7 Haziran'dan sonra attığımız adım Başbuğ Alpaslan Türkeş'in attığı adımın aynısıdır. " açıklamasında bulundu.

 Konuşmaların ardından, sevilen sanatçı Mustafa Yıldızdoğan bir konser verdi.

Konsere, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, MHP İl Başkanı Ertuğrul Doğan, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Safi, MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç, Ak Parti ve MHP'nin ilçe kadın kolları başkanı, gençlik kolları başkanı, ilçe teşkilatı üyeleri, belediye meclisi üyeleri ve adayları, sivil toplum kuruşu temsilcileri, kamu ve kurum amirleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Editör: Haber Merkezi