65. Dönem Hükûmeti Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Afşin’de Cumhur İttifakı Seçim Ofisini ziyaret etti.

Seçim çalışmaları kapsamında ilçelere ziyaretler gerçekleştiren 65. Dönem Hükûmeti Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Afşin’de, Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Mehmet Fatih Güven, AK Parti ilçe Başkanı İsmail Safi ve MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal koç ve partililer tarafından karşılandı.

Seçim ofisi önünde konuşma yapan Kaynak, dünyada Türk ve Müslüman düşmanlığının bitmediğini söyledi.

Yeni Zelanda’daki terör saldırısını kınayan Kaynak,”1071’den bu yana üzerine şehit kanları dökülen bu vatanı aynı kararlılıkla korumaya ve bayrağımızı dalgalandırmaya devam etmezsek nelerle karşılaşacağımızı, Yeni Zelanda’da Cuma namazına giden Müslüman kardeşlerimizi şehit eden bir kafir gösterdi. Türkiye’yi ele geçirmek istiyorlar. Tüm Dünyanın gözü ülkemizde. Türkiye dik duruşunu göstermek zorunda.” Dedi.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerin önemine değinen Kaynak konuşmasına şöyle devam etti

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerin önemine değinen Kaynak, “Dünün milliyetçisi olan ittifaklar adı altında başkalarının değirmenlerine su taşıyanlara seçime kısa bir süre kala akıllarını başlarına almalarını tavsiye ediyorum. HDP genel başkanı açık açık söylüyor; ‘Biz bu ittifakta resmen yokuz ama İstanbul’un ve Ankara’nın adayını biz belirledik’ diyor. Kiminle? CHP ile İYİ Parti ile. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerin sadece belediye seçimi görenler, bizim karşımızdakiler, Türkiye’nin karşısındakilere ve İslam’ın karşısındakilere baksınlar. Bunun sadece belediye seçimi olmadığını açık bir şekilde göreceklerdir.”

Afşin’in içinde bir Eshab-ı Kehf gibi bir hazineyi barındırdığını dile getiren Kaynak, şunları söyledi:

“Afşin gelecek dönemde de Cumhur İttifakı adaylarının başkanlığında gerekli hizmeti alacak. Bundan hiçbir şüphemiz yok. Afşin Belediye Başkanımız birçok ilde dahi olmayan asfalt planetiyle, şantiyeleriyle hizmet etmeye devam edecek. Bakanlığım döneminde Eshab-ı Kehf’te başlattığımız otel projemizin ¼’lük imar planlamasının ardından inşası yapılacak. Bir yandan Afşin-Sarız Karayolu, bir yandan Göksun-Afşin-Elbistan Karayolu tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Bütün hizmetler yapılacak. Fakat bütün bunlar olurken dünyada Türkiye ve Müslüman düşmanlığı yapanlara 31 Martta en güzel cevabı vermemiz gerekiyor. Asla düşünceleri birbirine benzemeyen, fikirleri birbirine benzemeyen hangi sebeple seçim ittifakı yaptıklarını bir kez daha düşünmesini istiyorum. Seçimlerin Afşin’imize, Kahramanmaraş’ımıza ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Mehmet Fatih Güven Başkanımızın başlatmış olduğu hizmet yarışını arttırarak temenni ettirmesini temenni ediyorum.”

Kaynak’ın konuşmasının ardından, Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Mehmet Fatih Güven, AK Parti ilçe Başkanı İsmail Safi ve MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç bir selamlama konuşması yaptı.

Editör: Haber Merkezi