Altunelma ve Başüstü Mahallesinden vatandaşlar konvoylarla Afşin Cumhur İttifakı Seçim Ofisine gelerek katılım sağladı.

Seçim Ofisi önünde Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Ak Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi, MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç ve partililer tarafından karşılanan Altunelme ve Başüstü Mahallesinden gelen vatandaşlar, Cumhur İttifakına tam destek verdiklerini belirttiler.

İlk olarak selamlama konuşması yapan AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi, “Bugün Altunelma’dan ve Başüstü mahallesinden gelerek bizlere destek veren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun. Bugün seçim ofisimiz çok bereketli. Tüm mahallelerimiz sırasıyla katılım yapıyor. Bugün itibariyle seçimi Cumhur ittifakımız kazanmıştır. Bundan hiç şüphemiz kalmadı. " dedi.

Daha sonra konuşma yapan MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç, şunları söyledi:

“Bizlere destek veren Altunelma Mahallesinden vatandaşlarımıza, Başüstü Mahallesinden gelen vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Gerçek Türk Milliyetçileri 12 Eylül’de, 90’larda PKK’nın, gezi eylemelerinde ve 15 Temmuz darbe girişiminin karşısında nasıl duruyorsa bugün Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanımız Doktor Devlet Bahçeli ile beraber 31 Mart’ta da Cumhur İttifakı Afşin Adayı Mehmet Fatih Güven’in yanında duruyoruz. Mahalle mahalle geziyoruz. Seçim büromuzda her gün katılımlar oluyor. Ben şimdiden Afşin Belediye Başkanımızı tebrik etmek istiyorum. Sizlere de verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum”

Katılımlardan ve desteklerden dolayı vatandaşlara teşekkür eden Afşin Belediyesi ve Cumhur İttifakı Belediye Başkanı Adayı Mehmet Fatih Güven, “ Afşin vatan ve memleket sevdalısı yiğitlerin harman olduğu yer. Dün Kurtuluş Savaşında, Maraş’ın kurtuluşunda çetelerini hazırlayıp yiğitlerini gazi ve şehit olmaları için gönderen Altunelmalılar seçim büromuzu ziyaret ederek desteklerini gösterdi. Ardından Başüstü Mahallemizden vatandaşlarımız geldi ve aynı şekilde desteklerini belirtti. Bugün at iziyle, it izinin karıştığı bir zamanda biz vatan, millet, bayrak için safımızı belli ediyoruz dediniz geldiniz. Hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi