Kahramanmaraş'taki Yedikuyular Kayak Merkezi, Üniversiteler Arası Lig (Ünilig) Kayak Kuzey Disiplini Yarışmalarına ev sahipliği yaptı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kahramanmaraş Valiliği, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ), Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu ve Kayak Federasyonunun katkılarıyla klasik sitil ve serbest sitil olmak üzere iki kategoride gerçekleştirilen yarışmaya bir çok kayakçı katıldı.
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Bitlis Eren Üniversitesi, Muş Alparslan Üniversitesi, Ortadoğu Teknik Üniversitesi ve Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinden iki gün süren yarışmada bayan ve erkek sporcular ter döktü. Yarışmada dereceye girenler, ödüllerini KSÜ rektörü Prof. Dr. Niyazi Can ve protokol üyelerinin elinden aldı.
Ödül töreni öncesinde Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Ünilig Kayak Kuzey Disiplini Yarışmalarının sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmesine katkı sunanlara plaket takdim edildi. 
Ödül töreni sonrası değerlendirmelerde bulunan KSÜ Rektörü Can, yarışmalar kapsamında üniversite takımlarını Kahramanmaraş'ta ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Kahramanmaraş'ın farklı iklim özelliklerini aynı anda barındıran eşsiz bir doğaya sahip olduğuna dikkat çeken Rektör Can, önümüzdeki yıllarda daha büyük üniversiteler arası organizasyonlara ev sahipliği yapmak için Kahramanmaraş'ın fiziki altyapı olarak hazır olduğunu ifade etti. 

Editör: Haber Merkezi