Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde devrilen iş makinesinin altında kalan 38 yaşındaki Afşinli operatör Muharrem Mengeş hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Afşin'e bağlı Alimpınar Mahallesi nüfusuna kayıtlı ve Elbistan'da ikamet eden 38 yaşındaki Muharrem Mengeş, bir süre önce çalışmak için Ankara’ya gitti. Ankara’nın Kahramankazan ilçesinin Saray Mahallesi'nde beton mikseri üreten bir iş yerinde çalışan Mengeş, kullandığı forkliftle çalıştığı iş yerine ait diğer binaya gitmek üzere yola çıktı. Bu sırada devrilmek üzere olan iş makinesinden son anda atlayan Mengeş, forkliftin altında kaldı. Mengeş’in yardımına, hemen arkasından başka bir araçla gelen mesai arkadaşları yetişti. Mesai arkadaşları, Mengeş’i iş makinesinin altından çıkarmak için uğraş verdi. Olay yerine yönlendirilen sağlık ekipleri, vinç yardımıyla kaldırılan iş makinesinin altından çıkarılan Mengeş'in yaşamını yitirdiğini belirledi.

Kahramankazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesi morguna kaldırılan sürücünün Muharrem Mengeş isimli işçinin cenazesi, Adli Tıp Kurumundaki otopsinin ardından Alimpınar Mahallesinde defnedildi.

Editör: Haber Merkezi