Vestel Bayii Uğur Pazarlama Mağazası Afşin’de hizmete açıldı.

Bölgede önde gelen ev tekstili ve elektronik ürünler mağazası olan Vestel Bayii Uğur Pazarlama mağazası açılışını, görkemli bir törenle gerçekleştirdi.

Açılışta konuşan Vestel Bayii Uğur Pazarlama Genel Koordinatörü Mehmet Durgun, Afşin'de hizmet vermekten dolayı mutlu olacaklarını belirterek, “Türkiye’nin birçok yerinde mağazamız olduğu gibi Afşin’e de bir mağaza kazandırarak açılışını yapmak üzere toplanmış bulunmaktayız. Açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Atatürk Caddesi üzerinde düzenlenen törenle hizmete açılan Vestel Bayii Uğur Pazarlama Bölge Müdürü Mehmet İbrahim Örgün, açılışa katılan davetlilere teşekkür etti.

Örgün yaptığı açıklamada; “Bugün Afşin’imize Vestel bünyesinde 18. Mağazamızın açılışını gerçekleştirdik. Birçok ürünümüzde açılışa özel indirim olduğu üzere Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine Enflasyonla Topyekûn Mücadele’de bizde varız. Tüm ürünlerimizde %10’luk indirim uygulanmakta. Tüm vatandaşlarımızı mazağımıza bekliyor, açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyor ve saygılar sunuyorum” ifadesini kullandı.

Açılışa, Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş, Vestel Aş. Bölge Yetkilisi Sabit Arslan, Vestel Bayii Şirket Sahibi İbrahim Uğur, Vestel Bayii Şanlıurfa Bölge Müdürü Hamit Uğur, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vestel Bayii Uğur Pazarlama Mağazası Atatürk Caddesi, İş Bankası karşısında hizmet veriyor.

Editör: Haber Merkezi