Hacı Ali Karabulut, 2019 yılı Mart ayında yapılması planlanan muhtarlık seçimlerinde Yeşilyurt Mahalle Muhtarlığı için adaylığını açıklamasının ardından çalışmalarına araklıksız olarak devam ediyor.

Muhtar Adayı Karabulut, Yeşilyurt Mahallesi Muhtarlığı için her türlü hizmete hazır olduğunu belirtti.

Yeşilyurt Mahallesi Muhtar adayı Hacı Ali Karabulut, “Yeşilyurt Mahallesi Afşin’imizin gözde mahallelerinden biri olmakla beraber hizmet kalitesinde de öncülük isteyen bir mahalledir. Bunun için Yeşilyurt Mahallesinin daha da kalkınması için elimi taşın altına koymak için yola çıktım” dedi.

Yeşilyurt Mahallesinin gelişmesinde var gücüyle çalışacağını ifade eden Karabulut, Yeşilyurt Mahallesi sakinlerinden destek istedi.

Karabulut, “İlçemizde yaşayan Yeşil Afşin'imizin güzel insanları. Sizlere her türlü hizmete hazır olduğumu her ortamda dile getiriyorum. Eğer muhtar olursam siz değerli Yeşilyurt Mahalle sakinlerimize köy garajında bulunan dükkânımda hizmet edeceğim. Benimle tanışmak, sizlere vereceğim hizmetler hakkında konuşmak veya sıkıntı ve talepleriniz olursa köy garajındaki dükkânıma beklerim. Kalın sağlıcakla” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi