Afşin Halk Kütüphanesi Müdür Vekili Tuğçe Güler, 2017-2018 eğitim öğretim yılının sona ermesinin ardından öğrencileri Afşin Halk Kütüphanesine davet etti.

Kitapların kültürü ve kişinin kendini geliştirmesinde en büyük etken olduğunu belirten Afşin Halk Kütüphanesi Müdür Vekili Tuğçe Güler, Afşinli vatandaşları kütüphaneye davet ederek boş zamanlarını değerlendirmelerini istedi.

Güler, “2017-2018 eğitim öğretim yılının kapanmasına rağmen Afşin İlçe Hak Kütüphanemiz yaz aylarında da faaliyetlerine devam ettiriyor. Bu yüzden öğrencilerimiz tam manasıyla kitaplardan kopmasınlar, istedikleri zaman kütüphanemizde gerek kitap okumada gerek gelecek seneye hazırlık maksadıyla veya geçmişe dair eksikliklerini tamamlamak için ders çalışma maiyetinde kütüphanemize gelebilirler” açıklamasında bulundu.

Afşin Halk Kütüphanesinin site 3’te hizmet vermeye devam ettiğini aktaran Güler, “Faaliyetlerimize Afşin site 3 binasında devam ediyoruz. Her zaman çocuklarımızı, gençlerimizi ve Afşinli vatandaşlarımızı kütüphanemize bekliyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi