AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi, “Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel seçiminde bizlere destek veren, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a güçlü bir destek verip Başkan seçen tüm Afşinli hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçim’inin ardından değerlendirmede bulunan AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail, Safi, "Seçim süresi boyunca emeğini esirgemeyen AK Parti neferlerine teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakına destek veren Sayın Bahçeli ve MHP'nin tüm mensuplarına teşekkür ediyorum. Muhsin Yazıcıoğlu'nun yadigârı Alperenlere teşekkür ediyorum. Sandığa giderek demokratik hakkını kullanan her bir vatandaşımıza teşekkür ediyorum. Bu seçim hem partiler hem de ilçemiz ve ülkemiz açısından hayırlı bir tecrübe olmuştur." diye konuştu.

Afşin'in bir kez daha Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın arkasında ve AK Parti'nin destekleyicisi olduğunu gösterdiğini vurgulayan Safi açıklamasında; “Tüm seçim çalışmalarımız boyunca bizi destekleyen, desteklemeyen tüm Afşinli hemşehrilerimize, seçim sürecinde gece gündüz sahada çalışan partimizin milletvekili adaylarına, belediye başkanımıza, meclis üyelerimize, ilçe yönetim kurulu üyelerimize, kadın ve gençlik kollarımıza, tüm teşkilat mensuplarımıza, seçimlerin huzur ortamında yapılmasına büyük gayret gösteren güvenlik güçlerimize, basın mensuplarına ve en önemlisi 16 yıldır partimize istikrara sahip çıkan tüm Afşin halkına bir kez daha yürekten teşekkür eder, yeni dönemin Ülkemiz ilimiz ve ilçemiz açısından hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Afşin halkı liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a Başkanlık yolunda en güçlü şekilde destek vererek yalnız bırakmamıştır. Halkımıza desteklerinden dolayı minnetlerimi sunuyorum. Ben bu vesileyle Yeni dönemin hayırlara vesile olmasını, ayrıca Yeni dönemin seçilen milletvekillerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim." diye konuştu.

 

Editör: Haber Merkezi