Başkanlar Göksun ilçesinde 24 Haziran seçimleri için destek turuna çıktı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Göksun küçük sanayi sitesindeki esnafları ziyaret ederek 24 Haziran seçimleri için destek istedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın sanayi esnaflarını ziyaret ederek 24 Haziran seçimlerinin önemini anlattılar.

Kapı Kapı dolaşarak sanayi esnafını ziyaret eden başkanlar, Türkiye’nin gelişimini sürdürebilmesi için Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı, Ak Parti’nin de TBMM’sinde güçlü bir temsile ihtiyacı olduğunu söylediler.

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın güçlü bir Türkiye, güçlü bir meclis için geri sayımın devam ettiğini söyledi. Aydın, Göksun halkının 24 Haziran seçimlerinin önemine haiz olduklarını söyledi.

Sanayi esnafı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partiye olan desteklerinin sürdüğünü belirterek, hükümetin ve belediyelerin hizmetlerinden memnun olduklarını söylediler.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’ta, 24 Haziran seçimlerinde Kahramanmaraş’tan bütün dünyaya mesaj vereceklerini söyledi.

Başkan Erkoç, Erdoğan’ın ilk turda seçimi kazanacağını ifade ederek, Erdoğan’ın güçlü olabilmesi için AK Parti’nin mecliste güçlü bir çoğunluğa sahip olmasının zorunlu olduğunu söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal’ın Kahramanmaraş’ın önemli bir kazanımı olduğunu belirterek, birbirinden değerli adayların seçimi kazanarak Erdoğan’ın yol arkadaşı olacaklarını söyledi.

Başkan Erkoç Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 21 Haziran Perşembe Günü Saat 14’00’te müftülük meydanında vatandaşlarla bir araya geleceğini hatırlatarak bütün Kahramanmaraşlıları mitinge davet etti.

Editör: Haber Merkezi