Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Avukat Onur Gürbüz, erken seçim çalışmaları kapsamında Yeşil Afşin Gazetesi’ni ziyaret etti.

Partilerin aday listelerini açıklaması ile birlikte CHP Kahramanmaraş vekil aday listesinden 5. sıradan aday olan Afşinli hemşerimiz Av. Onur Gündüz, seçim çalışmaları kapsamında esnaflarla bir araya geldi. 

CHP Afşin İlçe Başkanı Mahsuni Cinpolat ve beraberindeki partililerle birlikte esnaf ziyareti gerçekleştiren Gürbüz, daha sonra gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürü Sinan Doruk ile başta erken seçim olmak üzere son günlerde ülke gündeminde yer alan konuları değerlendirdi.

Gürbüz, Afşin halkının sorunlarının takipçisi olacağını belirtti.

Gürbüz, “Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayı ve Afşin’in bir evladı olarak öncelikle her daim bölgenin sorunlarının takipçisi olacağız. Bizler halkımızın her daim yanındayız. Dik duruşumuzla şimdiye kadar gereken mücadeleyi verdik inşallah bundan sonraki süreçte de vereceğiz. Afşin'in ve bölgenin sorunların takipçisi olarak gereken desteği halkımıza göstereceğiz fakat bunun öncesinde de halkımızın güvenini kazanıp desteğini alacağız. Elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Türkiye değişimin eşeğinde” açıklamasında bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Yeşil Afşin Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sinan Doruk, CHP Milletvekili Adayı Gürbüz’e seçim sürecinde başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi