Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek organize ettiği iftar programları kapsamında Dumlupınar Mahallesi Kapalı Pazar Yerinde hemşehrileriyle bir araya geldi.

Binlerce kişinin aynı ekmeği paylaştığı, aynı sofrada buluştuğu iftar programında dostluk ve kardeşlik mesajı verildi.

Burada bir açıklamalarda bulunan Başkan Mahçiçek, hemşehrilerine yaptığı selamlama konuşmasının ardından şu ifadelere yer verdi.

“Böyle güzel bir Ramazan akşamında bizlerle beraber oldunuz, bizleri onurlandırdınız, soframızı, ekmeğimizi paylaşma imkânı verdiniz, hepinize yürekten teşekkür ediyorum. İnşallah çocuklarımızla, aile fertleriyle beraber sağlık içerisinde, güzellikler içerisinde tekrar böyle güzel, mübarek Ramazanlara kavuşmamız, vasıl olmamız dileğiyle hepinize tekrar tekrar hoş geldiniz diyorum. Afiyet olsun, hayırlı Ramazanlar diliyorum.”

Konuşmasının ardından iftar programının ikram sahibi olan Mahmut Arıkan’a teşekkürlerini ileten Başkan Mahçiçek, Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç’a konuşma yapması için mikrofon uzattı.

Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç yaptığı konuşmada Ramazan ayının maneviyatına değinerek, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’e teşekkür etti.

Sayın Belediye Başkanım, Onikişubat İlçe Başkanım, il yönetimimizden katılan değerli kardeşlerim, çok kıymetli muhtarlarımız, değerli halkımız; evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden azat olan Ramazan ayının güzelliklerini yaşıyoruz. Ramazan ayı, sevinç, oruç, ibadet, yardımlaşma, dayanışma ve kaynaşma ayıdır. İşte bu kaynaşmalarda sevinci paylaşıyoruz. Zaman zaman Allah tasa vermesin ama tasalarımızı da paylaşıyoruz. Ama bu ortamda hep birlikte sevinci paylaşıyoruz. Ve Onikişubat Belediyemizin öncülüğünde, bir hayırseverimizin yapmış olduğu iftar sofrasında yemeklerimizi beraber paylaşıyoruz. Rabbim huzurumuzu bozmasın, bozdurmasın. Huzurumuzu bozmak isteyenlere fırsat vermesin diyor, daha nice Ramazanlara diyerek, hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.”

Editör: Haber Merkezi