Afşin Özel Eğitim 1. ve 2. Kademe Uygulama Merkezi Okulu ilk mezunlarını verdi.

Afşin’de faaliyet gösteren Özel Eğitim 1. ve 2. Kademe Uygulama Merkezi Okulundan mezun olan 4 öğrenci, mezuniyet sevinci yaşadı.

Yılsonu etkinlikleri nedeniyle mezuniyet töreni düzenleyen Özel Eğitim Uygulama Merkezi, 1. kademe ve 2. kademe öğrencilerinin katıldığı törende öğrenci velileri, özel öğrencilerin sevinçlerini paylaştılar. Mezuniyet cübbelerini giyen özel öğrenciler, velilerine duygusal anlar yaşattılar. Mezun olan öğrenciler, tören sonunda keplerini havaya atarak mezuniyet sevinci yaşadı.

Özel öğrencilerin okula ilk geldiklerinde çok çekingen olduklarını söyleyen Özel Eğitim 1. ve 2. Kademe Uygulama Merkezi Okulu Müdürü Murat Taşkale, öğrencilerin okulda geçirdikleri süreçte sosyalleştiklerini ve hayata bağlandıklarını belirtti.

Taşkale, “4 tane pırıl pırıl öğrencimizin mezuniyet töreni için toplanmış bulunuyoruz. Okulumuz biliyorsunuz bu sene yeni açıldı. Şöyle bakıyorum bu genç dinamik kadroyla bazı okulların yıllarca yapamadığı şeyleri biz bir senede yapmış olmanın gururu içerisindeyiz. O yüzden öğretmenlerime, yardımcı personelime ve rehber personele tüm herkese bu emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin yolu ve bahtı açık olsun.” ifadelerine yer verdi.

Tören, mezuniyet pastası kesimi ve fotoğraf çekimlerinin ardından sona erdi.

Editör: Haber Merkezi