Koray Kıraç Aday Adaylığını Açıkladı

Afşinli İşadamı Koray Kıraç, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimlerinin 24 Haziran'da yapılacağını açıklamasının ardından Kıraç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Koray Kıraç, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilli aday adaylığını açıkladı.

Sosyoloji mezunu olan Kıraç, daha öncede aday adayı olmuş bölge halkının teveccühüyle karşılaşmış, parti içi yapılan temayülde de ilk 4 e girmeyi başarmıştı.

"Ülkenin büyümesinde, gelişmesinde görev almak istiyorum"

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığına gerekli adaylık belgelerini sunacağını söyleyen AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Koray Kıraç, "Ülkemiz zor bir dönemden geçiyor. Tüm bu zorlukların geride bırakılması ve Türkiye'nin önünün açılması için AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimlerini 24 Haziran'da yapılacağını açıkladı. Bizler de ülke sevdalısı yaşayan bireyler olarak Genel Başkanımız, Reisimiz Erdoğan'a yol arkadaşlığı yapmak ve ülkemizin büyümesinde, gelişmesinde görev almak için aday adaylığımı açıkladım.  Halkımıza, ülkemize hizmet etme azmiyle yola çıkmaya karar verdik. 24 Haziran 2018 de yapılacak olan erken seçim ülkemize, milletimize ve ümmete hayırlı olsun." açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi