Özgün yapısı, yüksek ürün ve hizmet kalitesi ile Türkiye akaryakıt sektöründe yeni bir dönem başlatan yeni nesil GO Petrol istasyonu Afşin’de hizmete açıldı.

GO İpragaz Afşin Kayalar Petrol İstasyonu için açılış töreni düzenlendi.

Açılış konuşmasını yapan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, “Afşin’de standartlar değişmeye başladı. Standartların değişmesi gerçekten hizmet kalitesi yüksek tesislerimiz açılmaya başladı. Afşin adına gururluyuz, sevinçliyiz. Diğer taraftan da Afşin’e yatırım yapan arkadaşlarımızın, dostlarımızın, hemşehrilerimizin yatırım karşılığını hizmet kalitesiyle birlikte alacaklar. Rabbim bol kazanç ve rızık versin hayırlara vesile etsin. Böyle güzide iş adamlarımızın sayısının Afşin’de artmasını temenni ediyorum. Hayırlı olsun. “dedi.

Afşin’de olmaktan mutluluk duyduklarını belirten GO Türkiye Satış Müdürü Ahmet Ulukan, Kaya ailesinin göstermiş olduğu emekten dolayı teşekkür etti.

Ulukan, “Öncelikle bizleri yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum. 1961 yılında Türkiye de ilk LPG dokumuyla çıktığımız bu yolculuğumuza GO hizmet kalitesiyle Afşin’de olmaktan çok mutluyuz. İstasyonumuza sahip çıkacağınıza sonuna kadar inanıyoruz. Kaya ailesinin istasyonu yapılmasında göstermiş olduğu emeğe, hizmete ve ilgiye en baştan teşekkür ediyorum. Çok güzel bir istasyon oldu. Şirketimize, ülkemize ve Afşin halkına hayırlı uğurlu olsun. “açıklamasında bulundu.

Afşinli vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunmak istediklerini ifade eden GO İpragaz Kayalar Petrol İstasyonu Şirteket Yetkilisi Kemal Kaya, açılışa katılanlara teşekkür etti.

Kaya, şu ifadeleri kullandı; “Bildiğiniz gibi 40 yıla yakın Kayalar ailesi olarak bu sektörde hizmet vermekteyiz. Siz saygı değer Afşinli hemşehrilerimize daha kaliteli hizmet sunabilmek için bugün GO İpregaz kalitesi ve Kayalar tecrübesini birleştirerek sizlerin hizmetine sunuyoruz. Bizlere güvenerek GO İpregaz ailesine dahil ettikleri için Sayın Türkiye Satış Müdürü Ahmet Ulukan, Bölge Müdürümüz Tekin Aslan, Saha Müdürümüz İlyas Keleş Teknik Destek Sorumlumuz Mehmet Karadeniz, Fatih İşçi, Çukurova Saha Müdürümüz Hasan Bıyıklı ve Satış Geliştirme Sorumlumuz Mustafa Denizhan’a çok teşekkür ediyorum. Artık burası bizim değil, siz değerli hemşehrilerimizindir. Kalitemiz ve hizmetimiz sloganımızdır. Bunu da Kayalar ailesi olarak sizlere taahhüt ediyor saygılarımı sunuyorum. Açılışa katılan herkese teşekkür ederim.”

Açılışa siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, oda başkanları, kamu ve kurum amirleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

GO İpragaz Kayalar Petrol, Elçibey Caddesi, Şekerbank karşısında hizmet vermekte.

Editör: Haber Merkezi