Özel Feyzan Rehabilitasyon Merkezi 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla Özel Eshab-ı Kehf Bakım Merkezi’ni ziyaret etti.

Özel öğrenciler, öğretmenleri ile birlikte Özel Eshab-ı Kehf Bakım Merkezi’nde bulunan yaşlı ve özel insanlarla bir araya gelerek kaynaştılar.

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Özel Feyzan Rehabilitasyon Merkezi Özel Eğitim Alan Uzmanı Sultan Üzüm, “18-24 Mart yaşlılar haftası dolayısıyla Afşin’imizde bulunan Eshab-ı Kehf Özel Bakım Evi’ni ziyaret ettik. Milli kültür ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan yaşlılarımızın ellerinden öpüp ziyaret ettik. Bizleri ağırlayan idaremize teşekkür ediyoruz. “açıklamasında bulundu.

Eshab-ı Kehf Bakım Merkezi Sosyal Hizmet Uzmanı Murat Alp ise baharın gelmesinin değil insanların gelmesiyle daha çok mutlu olduklarını belirterek ziyaretten dolayı Özel Feyzan Rehabilitasyon Merkezi’ne teşekkür etti.

Alp, “18-24 Mart Yaşlılar Haftası olması münasebetiyle Özel Feyzan Rehabilitasyon Merkezi bizleri ziyaret etti. Biliyorsunuz ki hepimiz birer engelli adayıyız fakat bazen unutuyoruz. Öze Feyzan Rehabilitasyon Merkezi’miz çok güzel bir farkındalık yarattılar. Burası küçük ama yüreği büyük insanlarla dolu. Bunun da bugün daha iyi farkına vardım. Baharın gelişi sadece doğanın güzelleşmesiyle değil, insanların ziyaretimize gelişi bizi mutlu etti. Hepsine teşekkür ediyorum, bizlere sevgi coşkusu yaşattılar. Engelli yaşlılarımız kendini özel hissettiler. Geldikleri için çok teşekkür ediyoruz. “ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi