Ak Parti Kadın Kolları, 14 Mart Sağlık Bakanlığı Ödül Töreninde Afşin’den Yılın Hekimi olarak seçilen Dr. Soner Canpolat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sağlık Bakanlığının 14 Mart Tıp Bayramı törenleri kapsamında Grand Ankara Otelinde düzenlenen Yılın Hekimleri Ödül Törenine Afşin ilçemizden Yılın Hekimleri Adayları olarak Aile Hekimi Dr. Soner Canpolat ve Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Hatice Yanar yılın hekimi ödülünü almaya hak kazandılar.

Ziyarette, Afşin 2 No'lu Aile Sağlık Merkezi Aile Hekimi Dr. Soner Canpolat tebrik eden, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Hidayet Çakmış, Dr. Soner Canpolat’a başarılarının devamını diledi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Dr. Canpolat, "14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla, Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğü’nün organize ettiği ‘Yılın Hekimi' ödülü bizlere layık görüldü. Bu benim için çok büyük bir onur oldu. İnşallah vatandaşlarımıza ilk gün ki aşkla hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizleri ziyaret eden Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Hidayet Çakmış’a beraberindeki heyete çok teşekkür ederim. “ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi