Afşin Belediyesi'nde Taşeron İşçilerin Uygulamalı Sınavı Tamamlandı

Afşin Belediyesi bünyesinde taşeron olarak çalışan işçilerin kadroya alınmasıyla ilgili mülakat süreci sona erdi.

Sınav Komisyon Başkanı ve Afşin Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Ali Gedik, uygulama sınavına girmeye hak kazanan adaylardan 207'sinin başarılı olduğunu söyledi.

Düzenlemenin taşeron işçilere hayırlı olması temennisinde bulunan Sınav Komisyon Başkanı Hasan Ali Gedik, şunları söyledi:

"Kamu kurum ve kuruluşlarında personel çalıştırılmasına dayalı hizmet alımı sözleşmeleri kapsamında çalıştırılmakta olan işçilerin, sürekli işçi kadrolarına veya mahalli idare şirketlerinde işçi statüsüne geçirilmesine ilişkin 696 Sayılı KHK'nın uygulanmasına dair usul ve esaslar doğrultusunda sözlü ve uygulama sınavına girmeye hak kazanan personel, belediyenin internet sitesinden ilan edilmişti. Bu kapsamda sözlü sınavlar 5 ile 9 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilerek tamamlandı. Uygulama sınavı sürecini de tamamlayarak belediye bünyemizde sürekli işçi kadrosunda çalışacak 207 personelimizi belirledik. Bu işçilerimiz 1 Nisan itibariyle belediye bünyesinde geçecekler. İşçilerimiz çalışmakta oldukları belediyemizin ilgili birimlerinde görevini sürdürecekler. İşçilerimize hayırlı uğurlu olsun. " diye konuştu.

İsim listesini görmek için tıklayın...

Editör: Haber Merkezi