Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afşin İlçe Teşkilatı genişletilmiş yönetim kurulu toplantısı yaparak, istişarede bulundu.

CHP Afşin İlçe Teşkilatında düzenlenen toplantıya katılan CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül, "Türkiye Cumhuriyetinin ulusal bütünlüğümüze gölge düşürebilecek, hangi eylem olursa olsun bunun hep birlikte karşısında olmamız gerekir" dedi.

Ülkenin kritik günlerden geçtiğini dile getiren CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Şengül, "Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda mücadele veren askerlerimizin Allah yardımcıları olsun. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Ülkemizin güneyinde bir koridor oluşturulmak isteniyor. Emperyal ülkeler 15 yıldan buyana Ortadoğu'daki yeraltı zenginlilerini ele geçirmek istiyor. Burada dış güçler tarafından terör örgütleri oluşturulmuş ve büyük bir karışıklık ortamı sağlanmıştır. Cumhuriyet Halk Parti olarak en başından beri hükümete Ortadoğu'daki bu karışıklığın içine girmeyelim dedik. Ülkemizi tehdit eden bütünlüğünü tehdit eden olaylarına karşı CHP olarak can siper hane devletimizin yanındayız. Ortadoğu'daki kirli oyunlara dahil olmamamız gerekiyor." açıklamasında bulundu.

CHP Afşin İlçe Başkanı Mahsuni Cinpolat, "Cumhuriyet Halk Partisi Afşin ilçe teşkilatı olarak, partimizin problemlerini, sıkıntılarını görüşmek, dertleşmek ve istişare etmek için bir araya geldik. İstişare toplantımıza katılan partililerimize teşekkür ediyorum."dedi.

Konuşmaların ardından partililerle karşılıklı fikir alışverişinde bulunuduldu.

Editör: Haber Merkezi