Milliyetçi Hareket Partisi Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç ve yönetimi, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Afrin'e düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla Afşin İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti.

MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç ve beraberindeki heyet, ziyarette İlçe Jandarma Komutanı Rıdvan Tuncer'e Türk bayrağı tablosu hediye etti.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin her zaman yanında olduklarını ifade eden Koç, “Askerimiz vatanın her köşesinde ülkemizin bölünmez bütünlüğünü koruduğu gibi sınır ötesinde de gerektiği zaman hainlerin tepelerine binmişlerdir. Bizler her zaman devletimizin askerimizin yanındayız. Sizlere moral amaçlı bu ziyareti gerçekleştirdik.” dedi.

Koç, “Türk Silahlı kuvvetleri tarafından hudutlarımızda ve bölgede güvenlik ve istikrarı sağlamak maksadıyla Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek için yapılan bir harekattır. Kahraman Mehmetçiğimiz, bölgede hassas davranarak sivil ve yerli halkı, teröristlerin, zulmünden kurtarmak için elinden gelen titizliği göstermektedir. Bu operasyonda Türk askerine muvaffakiyetler diliyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum.Askerlerimizin sağ salim evlerine dönmesi için dua ediyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun." açıklamasında bulundu.

Afşin İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Rıdvan Tuncer ziyaretten dolayı, MHP heyetine teşekkür ederek, ülkenin güvenliği ve bağımsızlığını korumak adına her zaman en iyi şekilde görevlerini yaptıklarını belirterek, Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatından alnının akıyla çıkacağını dile getirdi.

Editör: Haber Merkezi