Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Türk Silahlı Kuvvetlerince Afrin'de gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı'na destek için pazar esnafına Türk bayrağı dağıttı.

Cevlanlıoğlu İbrahim Efendi Kapalı Semt Pazarındaki pazarcı esnafını ziyaret eden Başkan Güven, esnaflara Türk bayrağı hediye ederek, Zeytin Dalı Harekatı'nda mücadele eden Mehmetçikler için dua istedi.

Afşin'in bütün kesimleriyle Afrin'de gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekat'ına destek verdiğini belirten Başkan Güven, "Ordumuz bir zafer başlatmış durumda. Rabbim Mehmetçiklerimize zafer nasip eylesin. Afşin'imizde esnaflarımız, sivil toplum kuruluşu temsilcilerimiz, vatandaşlarımız Türk Silahlı Kuvvetlerimizin gerçekleştirdiği operasyonu desteklediğini her zaman ifade ediyor. Bizlerde belediye olarak bugün pazarcı esnafımızı ziyaret ettik, onlara hayırlı işler diledik ve Türk bayrağı dağıtarak terörle mücadele içerisinde olan Mehmetçiklerimize dua istedik. Afşin olarak Afrin'de Türk Silahlı Kuvvetlerince teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan "Zeytin Dalı Harekatı"na destek oluyoruz."diye konuştu.

- Pazarcı esnaflarından Zeytin Dalı Harekatı'na destek

Pazarcı esnafları da Zeytin Dalı Harekatı'na destek verdiklerini belirterek, dağıtılan Türk bayraklarını pazar tezgahlarına astılar.

Afrin'de gerçekleştirilen harekatı desteklediğini dile getiren pazarcı esnafı Hanifi Şişik, "Allah Mehmetçiğimizin yardımcısı olsun. İnşallah ana kuzularının ayaklarına taş değmesin. İnşallah Rabbim Muvaffak eder, tüm askerlerimiz sağ salim evlerine, yuvalarına tekrar döner." diye konuştu.

Her zaman Mehmetçilerin yanında olduklarını ifade eden Durdu Ardıç ise, Afşin pazarcıları olarak Afrin'deki operasyona katılmaya hazır olduklarını söyledi.         

 Dualarının Mehmetçiklerle olduğunu ifade eden Aliye İnal da, "Allah askerlerimizi, devletimizi başımızdan eksik etmesin. Rabbim o ana kuzularını azgın yüzlü insanlardan korusun." dedi.

Editör: Haber Merkezi