Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Dairesi Başkanlığı tarafından Afşin’e yapılan Gençlik Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

Afşin Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü yanında yer alan alana inşa edilecek Gençlik Merkezi hakkında yetkililerden bilgi alan Afşin Kaymakamı Budan, bin 831 metrekare kapalı alana sahip Gençlik Merkezinin tenis kortu, voleybol ve basketbol sahaları ile gençlere hizmet vereceğini söyledi.

2018-2019 yılı içerisinde Afşin Gençlik Merkezinin tamamlanacağını belirten Budan, “Afşin Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü sahasında bulunan Gençlik Merkezimizin temelini inceledik. Çalışmalarını tamamlayacak olan firmaya başarılar diledik. Gençlikve Spor Genel Müdürlüğümüzce ihalesi yapıldı. Tabi normal prosedür çerçevesinde sözleşme imzalanması veya yer teslimine müteakip olarak arkadaşlar temeliyle birlikte bismillah deyip başladılar.  Dolayısıyla Milletvekillerimiz ve başta Mehmet  İlker Çitil olmak üzere bu işte emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Hem Afşinli hemşerilerimize hem buraya gelip Gençlik Merkezinden faydalanabilecek olan gençlerimize ve tüm vatandaşlarımıza inşallah hayırlı olur. 2018 yılı ağustos ayında açılması planlanıyor. 2018 yılında kapalı spor salonumuz, çim sahamız ve gençlik merkezimizle birlikte daha güzel ve yaşanabilir bir Afşin olacak. “dedi.

Editör: Haber Merkezi