Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraş halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için gayret ettiklerini en büyük kaynaklarının ise vatandaş desteği olduğunu söyledi.

Çağlayancerit ilçesi dönüşünde Bertiz bölgesinde yapımı devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Erkoç, bu grup yolunun önemli olduğunu söyledi.

ANA ARTERLERDEN BİR TANESİ

Asfalt çalışması devam eden yolda incelemelerde bulunan Başkan Erkoç: “ Şu an Başdervişli-Ağabeyli-Çağlayancerit arasındayız. Bu yol da ana arterlerden bir tanesi ve asfalta hazır hale geliyor. Bu yolun diğer ucunda da Başdervişli bölgesinde asfaltlama devam etmekte. Kahramanmaraş genelinde bize ait tüm yolları asfalt hale getireceğiz. Hem yolları genişletiyor hem de standardını yükseltiyoruz” dedi.

KAHRAMANMARAŞ’IN MEYVE BAHÇESİ

Bölgenin Kahramanmaraş için önemli bir yer olduğuna işaret eden Başkan Erkoç: “İnşaallah Kahramanmaraş daha yaşanılabilir bir yer olacak. Buralar çok önemli. Buralar Kahramanmaraş’ın meyve bahçesi. Yazın özellikle üzüm, kiraz ve ceviz bahçeleri ve depoları buraları. Biz de insanlarımızın buraya daha kolay ulaşımını sağlamak için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Kahramanmaraş il genelinde, tüm ilçelerde böyle inşallah. Vatandaşlarımıza desteklerinden dolayı ve teveccühlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun. En büyük kaynağımız onların destek ve teveccühü. Allah’ın izniyle buraları en güzel hale getirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

İnceleme sonrasında Başkan Erkoç bölge insanları ve çocuklarla da sohbet etti.

Editör: Haber Merkezi