Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Fen İşleri Şube Müdürlüğü tarafından Afşin İmam Hatip Ortaokulu’nda perde duvar çalışması başlattı.

Afşin İmam Hatip Ortaokulu’nun yol kenarındaki cephesine Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından perde duvar çalışması yapılıyor.

Eğitim öğretimin daha kaliteli ve güvenli olmasını amaçladıklarını ifade eden Afşin İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Harun Meşe, yapılan istinat duvarı çalışması için Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Meşe, “Okulumuz geçen yıldan itibaren buraya taşındı. Burada öğrencilerimize en iyi şekilde eğitim öğretimlerine devam etmek istiyoruz. Öğrencilerimize iyi bir eğitim verebilmek için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Okulumuzun yanında bulunan arazi Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından istimlak edildi. Okulumuzun çevresinin güzelleştirilmesi ve toprak kaymasının önüne geçilmesi için büyük bir duvar ihtiyacı doğdu. Bu kapsamda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemiz tarafından duvar çalışması başlatıldı.” dedi.

Afşin Belediyesi tarafından çevre düzenlenmesi yapıldığını ifade eden Meşe, “Okulumuzun fiziki anlamda çok fazla eksiği yok. Çevresinde bulunan eski yapılar Afşin Belediyemiz tarafından kaldırıldı ve çevre düzenlemesi yapıldı. Bu kapsamda cadde üzerinde bulunan cepheye Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemiz tarafından istinat çalışması ile okulumuzun güvenliği sağlanmış olacak.”açıklamasında bulundu.

Meşe, son olarak perde duvar çalışmasını başlatan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve okul bahçesinde çevre düzenlemesi gerçekleştiren Afşin Belediyesine teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi