Uzun yıllar AK Parti Afşin İlçe Teşkilatının Gençlik Kollarında görev yapan Cüneyt Yücel, AK Parti Afşin İlçe Başkan Adaylığını açıkladı.

AK Parti Afşin İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık’ın görevinden ayrılması ardından, AK Parti Afşin İlçe Başkanlığı görevi için başvurular hızlı bir şekilde devam ediyor. 30 yaşında olan ve AK Parti Afşin Gençlik kollarının her kademesinde görev yapan Cüneyt Yücel, AK Parti Afşin İlçe Başkanlığı’na adaylığını açıkladı.

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir’e adaylık dilekçesini sunan Yücel, amacının Afşin’e hizmet etmek olduğunu belirtti.

Yücel, “ AK Parti Afşin İlçe Teşkilatının her kademesinde görev yaptım. Bu nedenle de Afşin’in tüm sorunlarını biliyorum ve bu sorunları çözümlerinde bildiğime inanıyorum. Görev yapmaktan onur duyduğum partime, her zaman olduğu gibi hizmet etmekten, görev düşmesi ve ihtiyaç duyulması halinde, ilçe başkanlığı gibi onurlu bir hizmeti yapmaktan gurur ve mutluluk duyacağım. Bizim anlayışımızda her zaman görev istenmez verilir. İlçe Başkanlığı görevi tarafıma verilirse şimdiye kadar partim adına yürüttüğüm her görev gibi bu görevi de layıkıyla Türkiye’mize, ilçemize ve partimize yakışır bir şekilde yapacağıma ,ilçemizde de partimizin her zaman olması gereken yerde zirvede olması için elimden geldiğince çalışacağıma inancım tamdır" ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi