Kahramanmaraş 1.Amatör ve U 14 Grubunda, playoff’a katılmaya hak kazanan Afşin Belediye Spor büyük ve küçük futbolcuları moral depoladı.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Türkiye Futbol Federasyonu Kahramanmaraş Futbol İl Temsilciliği Büyükler 1.Küme B Grubunda ve  U 14 A Grubu’nda lig ikincisi olarak Playoff oynama şansını yakalayan Afşin Belediye Spor futbolcularına moral yemeği verdi.

Gölpınar Alabalık tesisinde futbolcularını ağırlayan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, kısıtlı imkanlarla büyük başarılara imza attıklarına değindi.

 Afşin’de sportif alanda yükselen bir ivme kazandıklarını söyleyen Afşin Belediye başkanı Mehmet Fatih Güven, “ Afşin Belediye Spor büyükler futbol takımımız Bal Lig’ine yükselmek için Playoff karşılaşmalarına çıkacak. Takımda yer alan arkadaşlarımızın tamamı Afşinli ve yaş ortalamaları oldukça küçük. Büyük bütçelere sahip takımların arasından sıyrılarak önemli bir başarıya imza attılar. Şuanda alt yapımızda da önemli bir çalışmalarda bulunuyoruz. U14 küçükler futbol takımımızda kendi gruplarında ikinci oldu ve Türkiye Şampiyonlarına katılmak üzere yapılacak grup maçları için Playoff oynayacak. İnşallah bu gen sporcularımızın arasından profesyonel liglerde mücadele eden oyuncularımız çıkacak. Takımlarımızın oynayacakları maçlar öncesi moral ve destek olmak adına bir araya gelmek istedik” açıklamasında bulundu.

 

Editör: Haber Merkezi