Aylardır gizlilikle yürütülen çalışmalar sonrası Türk Telekom, yeni akıllı telefonu TT175'i ortaya çıkardı. Fiyatı ise sadece 899 TL...
  
Türk Telekom, TTNet ve Avea markalarının bulunduğu Türk Telekom grubu, gerçekleştirdiği heyecan dolu lansman ile Türk Telekom TT175 adındaki yeni akıllı telefonunu tanıttı. Görkemli ve heyecan içinde geçen lansmanda 5 adet TT175 katılımcıların kıyasıya yarıştığı ve TT175'e yönelik soruların sorulduğu mini yarışmada sahiplerini buldu. Lansman Bengü konseriyle son buldu.

Tanıtımda konuşan Türk Telekom Grubu Bireysel İş Birimi CEO’su Erkan Akdemir, akıllı telefon TT175'in büyük bir gizlilikle ve titiz çalışmayla bugünkü halini aldığını söyleyerek, tüm ekibe çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Akdemir ayrıca, Türk Telekom'un akıllı telefon pazarında oldukça iddialı günlere gebe olduğunu söyledi.

Son yıllarda akıllı telefon pazarının popüler özelliklerinden olan  "metal kasa" TT175'te de uygulandı. Dikkat çeken özelliklerinden birisi de parmak izi okuyucu özelliği. Arka kameranın altına yerleştirilen parmak izi okuyucu, cihazın kilidini sadece kullanıcılarının açabilmesine olanak sağlıyor. Ayrıca kameradaki PRO özelliği ile girilen ortama göre kamera kendi ışık ve görüntü ayarlamasını yapıyor.
Editör: Haber Merkezi