Afşin Tek Işık Spor Kulübü Wushu Takımı Afşin-Elbistan B Termik Santrali İşletme Müdür Yardımcısı Zülfikar Fidan’ı ziyaret etti.

Çankırı'da düzenlenen 15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Wushu Kupasına katılan Afşin Tek Işık Spor Kulübü Wushu Takımından dereceye giren sporcular, Afşin-Elbistan B Termik Santrali İşletme Müdürü Yardımcısı Zülfikar Fidan’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Hasan Fehmi Gökşen Spor Salonu'nda, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu tarafından düzenlenen organizasyona 10 ilden 208 sporcu katılırken 27 sporcuyla katılan Afşin Tek Işık Spor Kulübü Wushu Takımı 26 derece elde etti.

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Afşin Tek Işık Spor Kulübü Wushu Takımı Antrenörü Bülent Binköl, “Afşin Tek Işık Spor Kulübü Wushu Takımı olarak katılmış olduğumuz Çankırı’da düzenlenen 15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Wushu Kupası’na 27 sporcu ile katılım sağladık. Bu turnuvada 26 sporcumuz derece alarak güzel bir başarı elde etti. Bizlerde Afşin- Elbistan B Termik Santrali İşletme Müdür Yardımcısı Sayın Zülfikar Fidan’ı makamında ziyaret ettik. Bize her zaman ön ayak olan Afşin Tek Işık Spor Kulüp Başkanımız Sebahattin Kaya’ya ve her türlü desteği sağlayan Üzeyir Ekici’ye teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi