Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Mahir Turan, ezan okuma yarışmasında bölge birincisi olan Hamdi Köker’i ödüllendirdi.

Afşin Anadolu İmam Hatip Lisesi 10. sınıf öğrencisi Hamdi KökerKahramanmaraş'ta düzenlenen ezan okuma yarışmasında il birincisi olmasının ardından, Tunceli'de düzenlenen İmam Hatip Liseleri Arası Genç Bilaller Ezan okuma yarışmasında en güzel ezan okuyan kişi oldu.

Afşin Milli Eğitim Müdürü Mustafa Mahir Turan ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ile birlikte Afşin Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ederek Hamdi Köker’i tebrik etti.

Hamdi Köker’in başarısının diğer öğrencilere de teşvik olması temennisinde bulunan Turan, "Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum. Aynı başarıyı hayatlarının her alanında da görmelerini temenni ediyorum. Bizler de öğrencilerimizin bu başarılarından duyduğumuz memnuniyetin bir ifadesi olarak onları ödüllendirmek istedik. Dilerim onların bu başarısı tüm öğrencilerimize de bir teşvik olur. Ayrıca Türkiye finalinde Ezan okuyacak olan Hamdi Köker evladımıza bu yarışmada başarılar diliyorum." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Afşin Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Bedir Boz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Mahir Turan’a ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerine teşekkür etti.

Ezan’ı Güzel Okuma yarışmasında Hamdi Köker bölge birincisi, İlhan Kapulu il üçüncüsü, Hutbe Yarışmasında il birincisi ve bölge dördüncüsü Alparslan Bolat, Hafızlık Yarışmasında ise Mustafa Akçalı İl dördüncüsü oldu.

Editör: Haber Merkezi