MHP Afşin İlçe Teşkilatı ve Afşin Ülkü Ocakları, artan terör olaylarını kınamak için "Teröre Lanet, Şehide Saygı" yürüyüşü düzenledi.

Afşin Ülkü Ocakları önünden başlatılan "Teröre Lanet, Şehide Saygı" yürüyüşü öncesinde konuşan MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç, güvenlik güçlerine karşı gerçekleştirilen hain terör saldırılarını en ağır bir dille kınadıklarını vurguladı.

"Teröre karşı bir olalım, dik olalım”

Terörün, dünyanın kanayan yarası haline geldiğini belirten MHP Afşin İlçe Başkanı Koç, açıklamasına şöyle devam etti:

"Teröre karşı bir olalım, dik olalım, Türk milletinin asla ve asla yıkılmayacağını bu vatan hainlerine gösterelim. Şunu bilsinler ki, Türk milleti Peygamber Efendimizin sancaktarlığını yapmış, 630 yıl 3 kıtada at koşturmuş ecdadın torunlarıdır. Çanakkale’de verilen milli mücadeleyi kimse unutmasın. Vatanımız için aynı mücadeleyi tekrar vermeye hazırız. Bizler, Osmangazilerin, Yavuzların, Fatihlerin torunlarıyız. Çanakkale’de sizlere savaşmayı değil ölmeyi emrediyorum diyen Mustafa Kemallerin torunlarıyız. Başbuğ Alparslan Türkeş'in torunlarıyız. Gözümüzü kırpmadan seve seve bu vatana canımızı vermeye hazırız. Terörle mücadelenin kararlıkla devam etmesi gerekmektedir. Ülkücü camia olarak teröre karşı atılacak her adımı destekliyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.”

Türk milletinin teröre karşı büyük bir mücadele verdiğini ifade eden Afşin Ülkü Ocakları Başkanı Kağan Karataş, "Ülkemiz ince bir çizgide varlık yokluk mücadelesi vermektedir. Bütün vatan hainleri bilsinler ki Türk milleti ebediyen var olacaktır. Tarih tekerrürden ibaret ediyorsa Türk milleti geçmişte olduğu gibi yine tarih yazacaktır. Türlü türlü oyunlarla nifaklarla hilelerle bu ülkeyi karıştırmalarına parçalamalarına Türk milliyetçileri, Ülkücüler izin vermeyecek. Vatan nankörlük edenlerin ihanet edenlerin üzerine bir balyoz gibi ineceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Biz Ülkücüler vatan sevdalıları her şeyin bilincindeyiz, farkındayız. Bizim tek bir vatanımız var ve tek bir çaremiz var oda bu vatana sahip çıkmak. Bu vatan çok fazla bedel ödemiştir. O yüzden bedel ödenmiş ve ödenmekte olan bu bayrak, bu toprak, bu vatan Türk'e yar olmuştur. Bu yaşanan olaylar inşallah herkese ders olmuştur" diye konuştu.

Grup daha sonra şehitler için dua edip, Türk bayrakları ile İlçe Jandarma Karakoluna kadar yürüdü. Burada “Şehitler ölmez vatan bölünmez. Her Türk asker doğar” sloganları atarak terörü protesto eden grup askerlere destek verdi.

 

Editör: Haber Merkezi