Afşin Belediyesi tarafından Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında ünlü ilahiyatçı Ömer Döngeloğlu,  Afşin'de bir konferans verecek.

Afşin Belediyesi tarafından organize edilen programda İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu, “25 Şubat 2017 Cumartesi günü saat 20.00'de "Şehitlerimiz” konulu konferansa katılmak üzere Afşin Kaymakamlığı Konferans Salonunda olacak.

Konu hakkında bir açıklama yapan Afşin Belediyesi Kültürel ve Sosyal İşler Müdürü Alpaslan Arıkan, bu tür kültür faaliyetlerin arttırılarak devam edeceğini belirtti.

25 Şubat 2017 Pazartesi günü Kaymakamlık konferans salonunda Ömer Döngeloğlu'nun Afşin halkına hitap edeceğini söyleyen Afşin Belediyesi Kültürel ve Sosyal İşler Müdürü Alpaslan Arıkan, " Belediyemizin Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu “Şehitlerimiz" adlı bir konferans verecek. Afşin Kaymakamlığı Hükümet Konağında Konferans Salonunda verilecek olan konferansa katılacak olan Ömer Döngeloğlu burada eşsiz bilgilerini katılımcılar ile paylaşacak. Döngeloğlu'nun ilçemizde kadın, erkek, genç, yaşlı herkesi bu konuda aydınlatacağını düşünüyor, tüm halkımızı konferansa davet ediyorum" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi