Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, gazetemize nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

1 Kasım’da yapılacak genel seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren MHP Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, beraberinden MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç ile birlikte Yeşil Afşin Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ömer Kösebalaban’ı ziyaret etti.

 Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Tor, şunları söyledi;

“ Önümüzde Türkiye’nin kaderini belirleyecek bir seçim var. Bu doğrultuda partimizin her birimiyle yoğun bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. MHP olarak vatandaşlarımıza ülkemizin kötü gidişatını anlatıyoruz ve bu gidişata dur demek için vatandaşlarımızdan destek istiyoruz. Kahramanmaraş’ta, MHP olarak geçtiğimiz seçimde oylarımızı artırarak 1 olan milletvekili sayımızı ikiye çıkarttık. 1 Kasım’da da bu desteğin artarak devam edeceğine inanıyorum. Çünkü vatandaşlarımızın bizlere olan ilgisi buna işaret ediyor. İnşallah 1 Kasım’da Türkiye ve Kahramanmaraş’ta MHP, sandıktan çok güçlü bir şekilde çıkacak. Ülke genelinde ve ilimizde vekil sayımızı artıracağız”

Gazetecilerin toplumu bilgilendirme açısından büyük görevler üstlendiğini söyleyen MHP Milletvekili Tor, “Yerel gazetelerimizin önemini biliyoruz. Bu kapsamda Afşin’imizde günlük olarak gazete çıkartan Yeşil Afşin Gazetesi,  ilkeli ve dürüst yayın politikasıyla Afşin’e hizmet ediyor. Gazetenizi devamlı takip ediyoruz. Yayın hayatınızda başarılar diliyoruz”

Daha sonra konuşma yapan gazetemizin İmtiyaz Sahibi Kösebalaban ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Tor ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi