Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Av. Zafer Öner Yeşil Afşin Gazetesine nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nden 6.sıra adayı olan Afşinli hemşehrimiz Av. Zafer Öner, gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ömer Kösebalaban’ı ziyaret etti.

Ziyarette MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Zafer Öner, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

24 Haziran seçimleri için çalışmaların aralıksız olarak devam ettiğini ve tüm vatandaşlara ulaşarak seçimin önemini anlattıklarını dile getiren MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Öner, “24 Haziran’da yapılacak 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde, MHP Kahramanmaraş Milletvekili adayı olarak listeye girdik. Vatana, millete, Kahramanmaraş’a ve Afşin’e hizmet gayesi ile bu kutlu yola çıktım. Allah, hakkımızda ne hayırlısı ise onu versin. Seçim ile alakalı ziyaretlerimiz oluyor, vatandaşlarımızla bir araya gelmeye çalışıyoruz. İnşallah 24 Haziran'dan sonra hem Türkiye'nin önü açılacak, hem de Kahramanmaraş mecliste daha güçlü olacak." şeklinde konuştu.

Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Yeşil Afşin Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ömer Kösebalaban ise, MHP Milletvekili Adayı Av. Zafer Öner’e seçim çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi