MPH Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’i makamın da ziyaret etti.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven'i makamında ziyaret eden MHP Kahramanmaraş Milletvekili Tor,  16 Nisan'da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve Anayasa Değişikliği Halk Oylamasının birlik ve beraberlik içerisinde geçmesini istediklerini söyledi.

Türkiye’nin bu kritik süreçte hızlı karar alabilmesi için güçlü bir sisteme ihtiyacı olduğunu söyleyen Tor, "Referanduma yönelik yoğun bir kampanya yürütüldü. Kısa bir süre sonra da neticelerini hep beraber göreceğiz. Burada AK Parti ve MHP olarak ‘Evet’ kampanyası yürüttük. Diğer partiler ve ana muhalefet partileri de ‘hayır’ kampanyası yürüttü.  Biz her zaman söyledik ‘evet’ verende ‘hayır’ verende başımızın üzerinde yeri var.  16 Nisan 2017 tarihinde bildiğiniz gibi bir referandum olacak. Bu konuda zaten partiler görüşlerini açıkladılar. AK Parti ve MHP bu konuda taraftır ve Evet diyecek. Bizim bütün arzumuz bu kampanyanın ifrat ve tefrite kaçmadan orta yoldan yürümesidir. Çünkü hepimiz aynı ülkede yaşıyoruz, birbirimizin yüzüne bakamayacak bir beyanda bulunmamak gerekir.”

Daha sonra konuşma yapan Afşin Belediye Başkanı Güven, "MHP ve AK Parti milletin, devletin Türklüğün bekası için birlikte yola çıktılar. İnşallah referandum evetle sonuçlanacak. İslam ümmetinin yüzü yeniden gülecek. 16 Nisan’da tercihlerimiz kullanacağız. Ben yine şunu belirtmek istiyorum. 17 Nisan’da kimlerle sevineceğiz, kimlerce üzüleceğiz o bizler için önemli. Sonuç evet çıkarsa sevinenler, hem MHP’li kardeşlerimiz, hem AK Partili kardeşlerimiz, hem Filistinli kardeşlerimiz ve tüm Müslüman dünyası olacak inşallah. Kahramanmaraş Milletvekilimiz Sayın Fahrettin Oğuz Tor’a ve İlçe Teşkilatımıza ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi