Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin başlattığı, ‘Askıda Ekmek’ projesine MHP Afşin İlçe Teşkilatı’ndan destek geldi.

İlçe Teşkilatı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ekmeğe zam söylentilerinin ardından Ankara'dan başlattığı  ‘Askıda Ekmek’ projesine destek verdi. MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç, beraberlerindeki partililerle birlikte Afşin Ekmek Unlu Mamullerini ziyaret ederek ihtiyaç sahipleri için ekmek ayırttı.

Askıda Ekmek Projesinin, milli ve sosyal dayanışmanın tezahürü olacağını ifade eden Koç, "Projeyle maddi durumu iyi olan vatandaşlarımız yoksul kardeşlerimize, vatandaşlarımıza el uzatacak, hatırlayacak ve yardımlaşmanın erdemini göstermiş olacak." dedi.

Vatandaşları kampanyaya davet eden Koç, "Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey'in başlatmış olduğu askıda ekmek kampanyasına destek veriyoruz. Askıda ekmek kampanyası aslında çoğalmanın kampanyasıdır, çoğaldıkça da güçlenmenin kampanyasıdır. Bu bağlamda bizde MHP Afşin İlçe Teşkilatı olarak kampanyamıza destek vermek üzere toplanmış bulunmaktayız. Bu gelenek ve göreneklerimizde zaten var bunu da Afşin’de yaşayan tüm vatandaşlarımıza bildirmek için buradayız. Kampanyamızı destekliyoruz, bir günlük değil bu kampanyanın devamlılığını da sağlayacağız. İnşallah sadece askıda ekmekle kalmaz, gıdaya da sıçrar, giyime sıçrar ve gariban vatandaşlarımıza verdiğimizi göstermeden bu kampanyanın devamını sağlayacağız” açıklamasında bulundu.

Afşin Ekmek Unlu mamulleri çalışanı Cuma Erden ise, kampanyanın devam etmesini isteyerek kampanyaya destek veren MHP Afşin İlçe Teşkilatına teşekkür etti.

Erden, “MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç’a teşekkür ediyoruz. Biz bu kampanyayı yaklaşık 5 yıldır yapıyoruz ama vatandaşlarımız fazla bir duyarlılık göstermiyor. Şuan da çok güzel bir duyarlılık oldu herkes elini cebine attı. MHP Afşin İlçe Başkanımız Ersal Koç’a ve teşkilatına teşekkür ediyoruz sağ olsunlar var olsunlar” dedi.

Editör: Haber Merkezi