Ak Parti Genel başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal Ak Parti Genel Merkezinde 12 Şubat Muhtarlar Derneği üyeleri ile kahvaltıda buluşarak gündeme dair açıklamalar yaptı

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti sözcüsü Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Ak Parti Genel merkezinde misafir ettiği Ak Parti İl Başkanı ve bir grup muhtar ile yaptığı toplantıda; Kahramanmaraş’ın devam eden yatırımlarının stakibi ve sorunlarının çözümü için yeniden çalıştaylar yapılacağını açıkladı.

Gazeteci Mustafa Nuri Şirin’in sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayın yaptığı toplantıda, muhtarlar sorunlarını dile getirdi.

Ünal burada muhtarlara yaptığı açıklamasında; Türkiye’de bazı yatırımların kamuoyu baskısı nedeniyle yapıldığını ancak istenilen verimin alınmadığını ifade ederek bunlara örnek bir çok şehirde yapılan stadyumları gösterdi. Bu yatırımlarla ülkede bir çok okul, mahalle semt sahaları, kütüphaneler gibi sosyal donatı tesislerinin yapılacağını vurgulayan Ünal, Kahramanmaraş’ta yeniden çalışkayların yapılacağını da sözlerine ekledi.

Kahramanmaraş’ta ilk etapta Kültür Turizm, Spor ve Ulaşım çalıştayları yapılacağını daha önce ortaya konulan stratejik plana göre yatırımların ne durumda olduklarının ortaya konulacağını ifade etti.

Muhtarların çeşitli konularda da sorularını cevaplandıran Mahir Ünal, herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

Toplantıya Ak parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, Onikişubat Muhtarlar Derneği Başkanı Ramazan Gürbak ve Onikişubat bölgesi muhtarları katıldı.

Editör: Haber Merkezi