Pınarbaşı Mahalle Muhtarı İhsan İşbilir, kilit parke çalışması yapan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’e teşekkür etti.

Afşin Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Pınarbaşı Mahallesi Kırgız Sokak, Pireveze Sokak, Nesibi Sokak, Asya Sokak ve Merve Sokakta parke döşeme çalışmalarını devam ettiriyor.

Mahallesindeki çalışmalar için Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’e ve belediye personellerine teşekkür eden Muhtar İşbilir, "Pınarbaşı Mahallesindeki Kırgız Sokak, Pireveze Sokak, Nesibi Sokak, Asya Sokak ve Merve Sokaklarımız kilit parke döşeme çalışmaları devam ediyor. Tüm Afşin sokak sokak cadde cadde yapılacak inşallah. Şahsım ve mahallelimiz adına Afşin belediye başkanımız Mehmet Fatih Güven'e ve tüm ekibine sonsuz teşekkür ederim." dedi.

Yapılan tüm çalışmaların titizlikle ve özenle yapıldığını belirten İşbilir; “Pınarbaşı Mahallemizin birçok cadde ve sokaklardaki parke döşeme çalışması tamamlandı. Yeni bir görünüme kavuşan mahallemiz en kısa sürede tamamı bitmiş olacak. Afşin Belediyesi parke çalışmalarını yaparken son derece önem ve titizlikle yapıyor. Bu çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür eder saygılar sunarım.” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi