Kahramanmaraş'ta lüks cipin lastiğini patlatıp, araç sahibinin lastiğin patlak olduğunu söyleyerek araçtan inmesini sağlayan hırsızlar 62 bin TL'yi alarak kaçtı.

Olay, Azerbaycan Bulvarı'nda meydana geldi. Bir inşaat firmasının yetkilisi İrfan Baran, iddiaya göre Kıbrıs Meydanı'ndaki bir bankadan 70 bin Türk Lirası çekti. Baran, daha sonra 46 BL 254 plakalı ciple Azerbaycan Bulvarı'ndaki banka şubesine gelerek 8 bin TL borcunu vezneye yatırdı. Baran bankadan çıkıp aracına bindiğinde yanına gelen bir kişi, aracının tekerinin patlak olduğunu söyledi. Bunun üzerine Baran inip lastiğe baktığı sırada kimliği belirsiz kişi aracın ön koltuğundaki 62 bin TL'yi çalıp kaçtı. Baran'ın ihbarı üzerine olay yerine gelen polisler, parmak izi çalışması yaparak, bankanın güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Bankanın güvenlik kamerası görüntülerinde bir kişinin cipe yaklaşarak sağ arka lastiği kesip kaçtığı görüldü.

Olayın şokunu üzerinden atamayan İrfan Baran, "Bankadan 70 bin lira para çektim. Buradaki şubeye gelip 8 bin lira borç ödedim. Arabanın lastiğinden bir ses geldi. Ben oralı olmadım. Oradan geri geri gelirken biri kapıya vurdu, 'Hemşerim lastiğin patlamış, bu şekilde gidemezsin' diye. Ben de lastiğe bakmak için aşağıya indim. Poşette 62 bin lira vardı" dedi. 

Editör: Haber Merkezi