Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Kemal Karaküçük, 1 Kasım seçimlerinde sandıktan istikrar çıktığını belirterek, "Tüm muhalefetin ve muhalif çevrelerin iki yıldan bu yana iddia ettiği her şey boşa çıktı. Türkiye yeni ve güzel bir sayfa açmıştır" dedi.  
  Türkiye'nin 13 yıllık AK Parti iktidarı döneminde, Cumhuriyet tarihinde görülmemiş önemli yatırımlara imza attığını söyleyen Karaküçük, sandıkta bu kadar yüksek oy çıkmasını ise seçmenin bu yatırımların devam etmesi için verdiğini ifade etti.

  İki yıldan bu yana söylenen ve 7 Haziran genel seçimlerinde ise muhalefetin ve muhalif çevrelerin dile getirdiği her şeyin boşa çıktığını ifade eden Karaküçük şöyle devam etti:

  "Tüm Türkiye istikrardan yana oy kullandı. 2002 yılında AK Parti Hükümeti'nin iktidara geldiği günden 2013 yılına kadar büyük bir kalkınma ivmesi yakalamıştık. Bu seçimle birlikte yeni Türkiye döneminde daha aydınlık bir geleceğe, 2023 vizyonuna rahat bir şekilde ulaşacağımızı düşünüyorum. 

Geçirdiğimiz seçimde, tüm muhalefetin ve muhalif çevrelerin yapmış olduğu iddiaların hiçbirine Türk milleti itibar etmemiştir. Bu iddiaların hepsi boşa çıkmış durumdadır. Türk milleti istikrardan yana oy kullanmıştır." 
Editör: Haber Merkezi