Afşinli Hemşerimiz Kaymakam Muhittin Pamuk, İçişleri Bakanlığınca hazırlanan kararnameyle Erdemli Kaymakamlığına atandı.

Kaymakam ve vali yardımcılarının görev yerlerinin değiştirilmesine ilişkin Mülki İdare Amirleri Atama ve Yer Değiştirmesi Kararnamesi kapsamında daha önce Osmaniye'de Kadirli İlçe Kaymakamı olarak görev yapan Afşinli hemşerimiz Muhittin Pamuk, Mersin'in Erdemli İlçe Kaymakamı olarak atandı.

Kaymakam Pamuk yaptığı açıklamada şunları söyledi;

"Kadirli halkımıza misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Görev süremiz boyunca elimizden geldiği kadar Kadirli'ye ve halkımıza en iyi hizmeti yapamaya çalıştık. Yeni görev yerimiz olan Erdemli'de de imkanlarımız dahilinde en üst düzeydeki amirden bütün çalışanlarına kadar iyi ve adil hizmet etmek, en temel görevimiz olacaktır. Erdemli için güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum"

İçişleri Bakanlığınca hazırlanan kararnameyle 616 mülki idare amirinin görev yeri değiştirildi. 12 mülki idare amirinin de bakanlık bünyesindeki görev yerlerinde değişikliğe gidildi. Kararnameye göre,  daha önce Afşin Kaymakamı olarak görev yapan kaymakamlardan, Isparta Vali Yardımcısı Fatih Aksoy Boyabat Kaymakamlığına ve Sandıklı Kaymakamı Faik Arıcan ise Gaziantep Vali Yardımcılığına atandı.

Editör: Haber Merkezi