Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Tanır'daki mesire alanını bölgenin en güzel mesire alanı haline getireceklerini, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ise Ayran Dede Parkı'nı Tanır'a yakışır bir şekilde modernize edeceklerinin sözünü verdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, 16 Nisan referandumu kapsamında geldiği Afşin'de mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlardan evet oyu için destek istedi.

Afşin'de, AK Parti İlçe Teşkilatı ve esnaf ziyaretinde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Sabri Türkkahraman ve parti yöneticileri ile birlikte Çobanbeyli, Tanır, Altunelma ve Arıtaş mahallelerine ziyaret gerçekleştirdi.

Mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Erkoç" Afşin gönlü, yüreği, sözü ve bileğinin güçlü, yiğit insanlarımızın memleketi. Afşinli vatandaşlarımız hizmetlerin en güzelini hak ediyor. İmkan olsa evinizin önüne kadar altın döşeriz. Bizim vatandaşlarımız için yapamayacağımız hiç bir şey yok." dedi.

Tanır Mesire Alanını Büyükşehir Yapacak

Afşin'in tamamını, Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerinden faydalandırmak ve ilçeyi daha güzel bir yer haline getirmek için çalışmalara durmadan devam edeceklerini söyleyen Erkoç, " Tanır'daki mesire alanımızı Büyükşehir tarafından yapacağız. Afşin'imize güzel bir mesire alanı kazandıracağız. Havaların düzelmesiyle çalışmalarımıza başlayacağız" açıklamasında bulundu.

Büyükşehir olarak Afşin'i, Kahramanmaraş merkezden ayrı düşünmediklerini ifade eden Erkoç, " Afşin'imize hizmetleri Afşin Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Erkoç ile birlikte istişareli bir şekilde getiriyoruz.  İçme suyu projeleri, alt yapı ve üst yapı gibi birçok projelerimize yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Altunelma mahallemizin kanalizasyon sorunumuz var. İnşallah Mayıs ayında ihalesi gerçekleşecek. İhalenin ardından Altunelma Mahallemizin kanalizasyon sorununu en kısa zamanda çözeceğiz.

Arıtaş'a sıcak asfalt sözü

Arıtaş Mahalle yolunda geçtiğimiz yıl yol genişletme ve asfalt çalışması yaptık. İnşallah Arıtaş'ımızda sıcak asfalt çalışması yapacağız. Afşin'imizi mahalleleri ile birlikte düşünüyoruz. Bütün mahallelerimiz bizler için önemli. Büyükşehir olarak 3 yılı geride bıraktık. Önümüzde 2 yıl var ve elimizden geldiğince Afşin'imizin mahallelerine Büyükşehir'in hizmetlerini getireceğiz.  Hizmetlerin hepsi olur, bizim görevimiz halkımıza hizmet etmek. Önümüzde Türkiye'nin kaderinin belirleneceği bir süreç var. İnşallah halkımızın desteğiyle Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi gelecek ve her alandaki hizmetlerimiz hızlanarak devam edecek." diye konuştu.

Türkiye olarak tarihi bir sürece şahitlilik ettiklerini ifade eden Erkoç, konuşmasına şöyle devam etti:

" Tabi çok zor bir süreçten geçiyoruz. Tarihi bir sürece şahitlik ediyoruz. Kıyamete kadar minnetle anılacağımız bir sitemi inşallah halkımızın oyları ve desteğiyle kabul edilecek. Bu sistem yüzyıllarca milleti huzurlu ve mutlu bir şekilde çağdaş bir ülke seviyesine çıkaracak bir sistem. Türkiye’miz krizlerle kaoslarla çok zaman kaybetti. 15 yıldan bu yana saygı değer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dirayetli bir şekilde ortaya koyduğu güçlü bir duruş var. Bu durumda geleceği şuan güçlü bir şekilde yürüyoruz. Ama sistem çok kriz çıkartıyor. Son 5 yıldan bu yana daha büyük krizler çıkarttı. Geçmişte büyük felaketler yaşadık. 80’li ve 90’lı yıllarda koalisyonla bir yere gidilemeyeceğini hepimiz gördük. Onun için güçlü bir sistem oluşturalım. Parlamenter sistem iradeyi koalisyonlara bölüyor. Bu yeni sistem ise birleştirmekte. Güçlü bir iktidarın oluşmasını sağlamakta. Onun için bu sistem çok önemli. Gelecekte bizim milletimizi muasır medeniyetlerin üzerinde taşıyacak bir sistem olacak. Geleceğe güçlü bir şekilde yürüyelim. Afşin’deki hizmetlerimizi Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven, İlçe Başkanımız Sabri Türkkahraman ve Kahramanmaraş Milletvekillerimizle birlikte en güzel şekilde yaparız. Bundan sonraki seçimde başına kimi getirirse millet ona karar verecek. Herkesin artısını eksisini koyacak. Ama şöyle bir şey var ki, bu sistemin başına bu milletin kumaşından olmayan kimse gelemez. Bu milletin değerlerine düşman, bu ülke de istikrarı, huzuru istemeyen adam gelemez. Çünkü bunlar bu ülkede %50 bir oranda oy alamazlar. " diye konuştu.

Daha sonra konuşma yapan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ise, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç, Tanır'daki mesire alanını daha güzel bir hale getirme sözünü ve işe en kısa zamanda başlayacaklarını ifade ettiler. Bizde yine Tanır Mahallemizde bulunan ve bizim için çok önemli bir değer olan Ayran Dede dediğimiz su kaynağını ve işinde bulunduğu parkı insanlarımızın daha güzel yararlanması için Afşin Belediyesi olarak çalışmalarda bulunacağız. İnşallah en kısa zamanda çalışmalara başlayarak modern ve insanların burada vakit geçirmekten keyif alacakları bir sosyal alan haline getireceğiz" açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi