Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş, kadına değer veren toplumların daha sağlıklı bir nesil yetiştirdiğini ifade etti.
Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası, ülkemizde her yıl 8 Mart’ta kutlanan Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ilçemizde faaliyet gösteren bayan esnaf ve çalışanları ziyaret ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günlerini kutladı.
Çeşitli hediyeler ile 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayan Topaktaş, “2014 yılından itibaren yıl içerisinde bu tür faaliyetlerimiz oldu. Bunlardan yine bir tanesi de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğimiz. Kadın esnaflarımızı bir nebze olsun güldürebiliyor onların yanında olduğumuz hissettirebiliyorsak ne mutlu bize.” dedi.
Sağlam bir annelik sağlam bir toplum demek olduğunu işaret eden Topaktaş, şunları kaydetti:
“Yıl içerisinde Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak bir çok etkinliğimiz oluyor. Bunlardan bir tanesi de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğimiz. Çalışmalarımıza birkaç gün önceden başladık. Acizane hediyeler takdim ettik. Fikir alışverişlerinde bulunduk. Mutlu oldular. Tabi haliyle bizlerde mutlu olduk. Kadınlar, sadece nüfusumuzun yarısı olması itibarıyla değil, anne olarak da son derece önemli bir konumda bulunmaktadır. Sağlam bir annelik sağlam bir toplum demektir. Kadına değer veren toplumlarda daha sağlıklı bir nesil yetişecektir. Ben tüm esnaf kadınlarımızın, annelerimizin İlçemizdeki ve İlimizdeki, Tüm Dünyadaki kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor saygı ve selamlarımı sunuyorum.”

Editör: Haber Merkezi