Daha önce 3 dönem Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı yapan Bahadır Yaşar, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Harun Kalfe'ye desteğini açıkladı.

Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Harun Kalfe, seçim çalışmalarına devam ediyor.

28 Ocak 2018 Pazar günü Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin seçimli genel kurulunun gerçekleştirileceğini belirten başkan adayı Kalfe esnaf ziyaretlerini aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Bir önceki dönemde Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı olan Bahadır Yaşar'ı işyerinde ziyaret eden Kalfe, eski Başkan Yaşar'dan destek istedi.

Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına yeniden aday olduğunu basın açıklaması yaparak duyuran ve Afşinli esnaflara hizmet etmek istediğini belirten Kalfe, " Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifimizin seçimli genel kurulu pazar günü gerçekleştirilecek. İnşallah yeni bir yönetimle Afşinli esnaf ve sanatkarlarına en güzel hizmeti yapma gayreti içerisinde olacağız. Seçim çalışmaları kapsamında her esnafımızı ziyaret ediyoruz ve desteklerini istiyoruz. Bir önceki dönemde kooperatifimizin başkanlığını yapan Bahadır Yaşar Bey'i ziyaret ettik. Kendisinden destelerini istedik. Kendisi de bizim yanımızda olduğunu ifade etti. Ben şahsım ve yönetim kurulumuz adına desteklerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum." açıklamasında bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren eski Başkan Bahadır Yaşar da, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin seçimli genel kurulunun hayırlara vesile olmasını temenni ederek, Başkan Adayı Harun Kalfe’ye başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi