Afşin İlçe Emniyet Müdürü Vekili Bahadır Taphasan, Türk PolisTeşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Kaymakam Ali Edip Budan'ı ziyaret etti.

Afşin İlçe Emniyet Müdürü Vekili Bahadır Taphasan ve beraberindekiler, Kaymakam Budan'ı makamında ziyaret ederek çiçek takdim etti.

Taphasan, ziyarette Budan'a, Türk Polis Teşkilatının 173. Yılı vesilesiyle düzenlenecek olan etkinliklerle ilgili bilgi verdi.

Ziyaret dolayısıyla İlçe Emniyet Müdür Vekili Taphasan ve beraberindekilere teşekkür eden Budan ," Emniyet teşkilatımızın kuruluşumuzun 173. kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz. Hafta münasebetiyle çeşitli etkinliklerimiz olacak. Şehitlerimiz için okutulan mevlit programıyla başlayan etkinliklerimiz, şehit ailelerimizi ziyaretle devam etti. Emniyet teşkilatımızın 173. kuruluş yıl dönümünü ve Polis Haftası münasebetiyle bizleri ziyaret eden emniyet teşkilatımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Türk Polis Teşkilatının 173 yılık birikimi olduğunu ve görevini en iyi şekilde yürüttüğünü ifade eden Budan, şunları söyledi:

"Polislerimiz, vatandaşlarımızın huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşamaları için mesai mefhumu gözetmeden, vatanına, milletine ve devletine hizmet vermekte. Ülkemiz olağanüstü süreçlerden geçti ve geçmeye devam ediyor. Bu mücadele her zaman önceliğimiz halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, ülkemizdeki huzur ortamını gerçekleştirmektir. Kanuna ve hukuka uymayan suça bulaşan insanların yakalanarak adalete teslim edilmesi noktasında önemli bir görevi yerine getiriyor. Bu vesile ile tüm emniyet teşkilatımızın 173. kuruluş yıl dönümünü ve Polis Haftası'nı kutluyor, zor şartlar altında başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. "

Editör: Haber Merkezi