Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu’na, Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Üyeliği görevi ile birlikte ikinci bir görev olarak Milli Savunma Komisyonu Üyeliği görevi verildi.
Türkiye Büyük Millet Meclisi 24 dönem 4. Yasama Yılı, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün 1 Ekim 2013 tarihinde Milletvekillerine yönelik yapmış olduğu konuşma ile çalışmalarına başladı.
Parti grup başkanlıklarının yanı sıra pek çok kanun tasarısı ve teklifinin değerlendirilmek için beklediği ihtisas komisyonlarının üyeleri de belli olmaya başladı. İktidar ve muhalefet partilerinin ihtisas komisyonu üyeleri, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda oylanarak kabul edildi.
Geçtiğimiz yasama yılı içinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde engellilerin çok sayıda sorununu dile getirerek sık sık genel kurul gündemine taşıyan MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Grubu tarafından 4. Yasama Yılı’nda Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Üyeliği’nin yanı sıra Milli Savunma Komisyonu Üyeliği’ni de yürütecek.
Editör: Haber Merkezi