Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Kahramanmaraş Havalimanı’nın pek çok konuda 
sorun yaşamaya devam ettiğini belirterek, yaşanan bu sorunların uçakla seyahat eden vatandaşları bıktırdığını söyledi.

Kahramanmaraş Havalimanı’nda yaşanan sorunları bir kez daha Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde dile getiren MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, “Kahramanmaraş tekstili ve sanayisiyle gelişmekte olan bir ilimiz. Yıllarca, havaalanımızın uluslararası standartlara ulaşması konusunda çok büyük mücadeleler verdik. Havaalanının birçok bölümünü Kahramanmaraşlılar olarak kendi imkânlarımızla yaptık.

Havaalanında uçaklarımızın rahat inip kalkabilmesi için eksik olan cihazların bir an önce yapılması, ayrıca Ankara-İstanbul uçuşlarının ve saatlerinin yeniden düzenlenmesiyle ilgili, ilgili bakanlıktan bunu rica ediyoruz.”dedi.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Kahramanmaraş Havalimanı’nın uluslararası standartlara ulaşması ve uçuş seferlerinin talepler doğrultusunda düzenlenmesi konusunda hükümetin her türlü çalışmayı yapması gerektiğine işaret ederek, alan eksikleriyle birlikte uçuşlar konusunda da Kahramanmaraş’ın çok büyük sorun yaşadığını açıkladı.

Kahramanmaraş’ta sık sık uçuş saatleri ve günleri konusunda değişikliğe gitmesinin tepkilere neden olduğunu da ifade eden MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, “Vatandaşlarımız Kahramanmaraş’tan İstanbul’a sabah erken saatlerde giderek, akşam geç saatlerde dönecek uçak seferleri istemektedir.Kahramanmaraş’ta İstanbul seferleriyle birlikte Ankara seferleri konusunda da sorun yaşanmaktadır.

Uçuş saatleri konusunda vatandaşların sesine kulak verilmemiştir.  Kahramanmaraş’ta uçuş saatleri, vatandaşlarımızın, esnafımızın, sanayicilerimizin kısacası Kahramanmaraş halkının ihtiyaçlarına göre düzenlenmelidir.” şeklinde konuştu.
Editör: Haber Merkezi