AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet İlker Çitil, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Anayasa Değişikliği için oyunu Afşin'de kullandı.

Çitil, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Sabri Türkkahraman ve partililerle Afşin Fatih İlkokuluna gelerek 1122 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

Tarihi bir gün yaşandığına değinen Çitil, " Türkiye'nin her yerinde vatandaşlarımız yoğun bir şekilde oylarını kullanıyor ve ülkemiz tarihi bir gün yaşıyor. Milletimiz, ülkemiz bugün çok önemli bir karar verecek ve ülkemizin kaderini milletimiz çizecek. Sistemin değişmesiyle daha güzel aydınlık günlere vesile olacak. Afşin'imizde 167 sandıkta oy kullanacak vatandaşlarımız. Vatandaşlarımız halk oylamasındaki tercihlerini yapmak için yoğun bir şekilde sandık başına gelerek oylarını kullanıyor. İnşallah bundan sonraki süreç Afşin'imize, Kahramanmaraş'ımıza ve ülkemize hayırlar getirmesini ümit ediyoruz. Rabbim Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Anayasa Değişikliği'ni ülkemiz ve tüm dünyaya hayırlı kılsın" açıklamasına bulundu.

Çitil, açıklamaların ardından halk oylaması için oy kullanma işlemine gelen vatandaşlarla sohbet etti.

Editör: Haber Merkezi