1 Kasım 2015'te gerçekleştirilecek 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi kapsamında Afşin'de bir dizi ziyaretlerde bulunan AK Parti Kahramanmaraş milletvekili adayı Celalettin Güvenç, ilk olarak partisinin Afşin seçim bürosunda partililerle buluştu. Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık  tarafından karşılanan Güvenç, bir süre burada partililerle sohbet etti. 
Güvenç, Afşin ziyaretine ilk olarak Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan'ı makamında ziyaret ederek başladı.  Göreve yeni başlayan Budan'a hayırlı olsun dileklerini ileten Güvenç daha sonra kurum ve sivil toplum örgütlerine ziyaretler gerçekleştirdi.

Ziyaretlerin ardından açıklamada bulunan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Güvenç, " Seçim çalışmaları kapsamında, Seçim Koordinasyon Merkezimizin (SKM) programları çerçevesinde Afşin ilçemizde çeşitli ziyaretlerde bulunduk. İlçelerimizde teşkilatlarımızla, belediye başkanlarımızla görüşmeler yapıyoruz ve sivil toplum örgütlerimizle bir araya geliyoruz" dedi.

Türk milletinin sağduyu sahibi olduğuna değinen AK Parti Milletvekili Adayı Güvenç, " Ülkemizin vatandaşları feraset sahibi ve sağduyulu. 7 Haziran Genel seçimlerinin neye maalolduğunu görmüş gözüküyorlar. Bizler her ziyaretimizde bunu açıkça görüyoruz. İnşallah 1 Kasım'da devre arası bitmiş olacak ve ikinci devreye başlamış olacağız. Ben, milletimizin kararını vermiş olduğunu görüyorum be 1 Kasım'da tekrar AK Parti'yi tek başına iktidara getireceğine inanıyorum" değerlendirmelerinde bulundu.
Editör: Haber Merkezi