Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, eğitim kurumlarına desteğini sürdürüyor. 
Kahramanmaraş'taki okulların güzelleştirilmesi ve çevre düzenlemesine destek veren Büyükşehir Belediyesi, gelen talepler doğrultusunda okulların bahçe ve çevre düzenlemesini yapıyor.

 "Öğrencilerin ikinci velisi olacağız" diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'un talimatlarıyla Büyükşehir Belediyesi kent merkezinin yanı sıra ilçelerdeki okullara da destek veriyor. Pek çok eğitim kurumunun bahçesine asfalt döken, okul bahçelerine basketbol potaları, voleybol alanları, kale direkleri yerleştiren Büyükşehir Belediyesi, ağaç ve çiçeklendirme çalışmalarıyla çevre düzenlemesi gerçekleştiriyor.

Okul Bahçeleri Daha Düzenli 

Büyükşehir Belediyesi, eğitim öğretim dönemi boyunca öğrencilerin ders saatleri dışında vakit geçirdiği bahçelerin daha temiz ve daha yeşil olması için yürüttüğü çalışmalarına devam ediyor.

Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı'na bağlı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen okul bahçesi düzenleme çalışmaları Elbistan Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Elbistan İmam Hatip Ortaokulu çevre düzenlemesiyle devam ediyor. Bu kapsamda okul bahçelerinde; basketbol ve voleybol sahası zemin boyama, kent mobilyaları montajı, toprak tesviye ve ağaç dikimi çalışmaları gerçekleştirildi.
Editör: Haber Merkezi